top of page

Laat u verassen

IMG_20200306_165209_resized_20200308_113

Wandelen

Kisserhof is gelegen in het wandelgebied "Zig & Goort", wat behoort tot het grenspark Kempen~Broek. Aansluitend ligt het Stramprooierbroek, waar u uren kan vertoeven in de natuur. De wandellussen van deze gebieden lopen in elkaar over, waardoor er een uitgebreid wandelaanbod is. Wandelkaarten van het Kempenbroek stellen we voor u beschikbaar, tijdens het verblijf. Als gastvrouw van het Kempenbroek geef ik u vrijblijvend meer info over dit mooie gebied!

Fietsroutenetwerk-Limburg-fietsen-blauw-

Fietsen

Op 1,5km afstand ligt fietsknooppunt 15, van het fietsroutenetwerk. Van hieruit kan je de leukste fietsroutes uitstippelen. Aanraders om met de fiets te bezoeken zijn het witte stadje Thorn, de Molenroute van het Kempenbroek, fietsen langs de Maas...

preview_ruiteren_ruiters31.jpg

Paardrijden- Mennen

Vanuit Kisserhof sluit je onmiddellijk aan op het ruiter-en menroutenetwerk. We zijn gelegen tussen knooppunt 48 en 49. 
Op zondag staat onze vaste trip op het programma, een heerlijke rit door het Stramprooierbroek, u bent steeds welkom om bij ons aan te sluiten. Natuurlijk kan u ook zelf op ontdekking gaan in dit mooie natuurgebied.

IMG_20200607_154222.jpg

Ezelwandeling

U heeft de mogelijkheid om op tocht te gaan met onze drie ezels, Paultje, Nelson en Boris. Er zijn kant- en klare routes, maar voor de avonturiers onder jullie is er ook de mogelijkheid om zelf de wegjes in de natuurgebieden te ontdekken. U kan deze wandelingen op voorhand reserveren. Vermeld er even bij dat u bij ons logeert!

DSC_0161.JPG

Bosbeleving

Het is een combi van bosbaden en een vleugje Kisserweide... 
Bosbaden is een begrip wat ontstond in Japan, als "Shinrin-yoku". We ervaren de natuur, er wordt op een meditatieve manier gewandeld. Bij Kisserweide, wordt hier nog een waarde toegevoegd, nl. onze ezels, dieren die van nature rust uitstralen, en ons tot een ontspannen stat van "zijn" brengen.

fotowedstrijd-jachthaven-5a61ebd62f384.j

Water

Kinrooi bezit één van de grootste binnen jachthavens van Europa. Trek eens richting de Maas, er valt van alles te beleven. Een boottocht, vissen, terrasje doen, zwemmen. Zeker de moeite om eens langs gaan.

kerk-kessenich-grafkapel-5c35c33e037d1.j

Cultuur

Het landelijke Kinrooi bestaat uit vijf kerkdorpen: Geistingen, Kessenich, Kinrooi, Molenbeersel en Ophoven. De gemeente is rijk aan opmerkelijke monumenten zoals kasteel Borgitter, het Slichtenhof en drie maalvaardige molens: de Keijersmolen, Zorgvlietmolen en Lemmensmolen. Kessenich pronkt met de ruïne van de 12de eeuwse mottetoren en met de Sint-Martinuskerk, 'parel van het Maasland'. Er valt van alles te ontdekken.
Er is ook de mogelijkheid rond te toeren met de E-cars van Visit Kinrooi.

bottom of page